Emocje żywienia – żywienie emocji w Pałacu w Małkowie 01-02.05.2024

Emocje żywienia – żywienie emocji
 
Unikalny warsztat na którym zajmiemy się Twoimi nawykami żywieniowymi, z punktu widzenia emocji. Rozpoznasz emocje,  jakie towarzyszą jedzeniu, jakie Ci  towarzyszą od dzieciństwa, czasem przy każdym posiłku.
Co zajadasz, kiedy masz  kompulsy ? Jak sięgasz po słodycze, a potem dopiero się zastanawiasz co zrobiłaś?
 
 
Podczas tych 2 dni, przygotujemy także posiłki zgodne z zasadami „OdŻywiania z Dziczejemy”. Bez lektyn, wegetariańskie, z udziałem dostępnych w maju dzikich roślin jadalnych.
Zobaczysz jak można smacznie, szybko i atrakcyjnie przygotować posiłki – bez zbóż, warzyw strączkowych i psiankowych, bez mięsa i nabiału krowiego.
 
Popracujemy z nawykami, nawykami –  które nas odżywią i wzmocnią ! Sprawią, że jedzenie będzie radością, będziesz jeść do woli, to co Ci służy.
Oczywiście najpierw poznasz swoje nawyki nawyki, i będziesz miała okazję uwolnić emocje z nimi związane.
 
 
Zapraszam na moje autorskie połączenie, w wersji wegetariańskiej, żywienia opisanego przed dr Stevena Grundy w książce Roślinne kłamstwo, nazywanego dietą bez lektyn – z lekkim, łatwym i przyjemnym wprowadzeniem dzikich roślin jadalnych do swojej kuchni.
 
Żywienie to ma wysoki potencjał przeciwzapalny, wspiera odżywienie i detoksykacje w łatwy sposób, bez ograniczeń ilościowych.
 
Plan warsztatów:
Podstawy pracy z emocjami
Rozpoznanie emocji związanych z jedzeniem
Poznanie zasad OdŻywiania z Dziczejemy
Warsztaty kulinarne i wspólne przygotowanie posiłków
Spacer botaniczny z rozpoznawaniem dzikich roślin jadalnych
 
Czas trwania warsztatów
Środa 01.05 – 10 – 19.00
Czwartek  02.05 – 9.00 – 17.00
 
 
Inwestycja – 1180 zł
( cena obejmuje nocleg i wyżywienie  w miejscu warsztatów )
W cenie posiłki – późne śniadanie na rozpoczęcie warsztatów, obiad, kolacja w sobotę oraz  śniadanie i obiad w niedzielę  – oraz przekąski i napoje.
 
 
Uwolnisz emocje związane z jedzeniem, odżywianiem i zajadaniem problemów.
Poznasz siebie lepiej i odkryjesz nowe smaki w kuchni.
 
 
Płatność przelewem do 20.04.

Zapraszam do Akademii Dzikiej Kuchni, poznasz dzikie rośliny jadalne w ich naturalnym środowisku oraz jak i gdzie możesz je wykorzystać.

Odkrywaj razem ze mną sekrety dzikiej kuchni i ziołoznawstwa na kanale DziczeJemy. Zapisz się, aby być na bieżąco z nowościami kulinarnej przygody z roślinami jadalnymi i naturalnymi metodami zdrowego życia. Smacznej podróży życia pełnej zielonych inspiracji!

☕Postaw mi kawę 

Bądź na bieżąco 

Zapisz sie do newsletter

Dodaj komentarz