Zapraszam serdecznie do wysłuchania mojego bezpłatnego wykłady na temat: Dzikie roślin jadalne jako niezbędnego elementu zdrowej diety. Miałam przyjemność wygłosić ten wykład w Krakowie, w ubiegłym roku, podczas targów towarzyszących V Międzynarodowemu Kongresowi Medycyny Chińskiej i Medycyny Integracyjnej, który odbył się na przełomie czerwca i lipca 2019 roku.
Taki wstęp na mój temat znajdziecie na stronie holiapp.me:
„W lesie, na łące, w parkach i ogrodach rosną dzikie rośliny, które nie są dla nas niczym więcej niż chwastami. W rzeczywistości są one nieocenionym źródłem korzystnych dla zdrowia składników. Dziko rosnące rośliny czy chwasty możemy wykorzystywać kulinarnie, a także parzyć z nich napary i robić nalewki. O tym, które dzikie rośliny jadalne możemy wykorzystać w naszej kuchni opowie nam Justyna Pargieła”
Wykład jest bezpłatny, trzeba się tylko zarejestrować na platformie, żeby cały odsłuchać.
Zapraszam serdecznie
Justyna
PS.
Jeśli macie ochotę jeszcze mnie posłuchać to poniżej podaję linki do wpisów
- Relacja z warsztatów kiszenia w Radoszycach, w radio Kielce
2 thoughts on “Dzikie rośliny jadalne jako niezbędny element współczesnej zdrowej diety”