Unikalny warsztat na którym poznasz swoje nawyki żywieniowe, z punktu widzenia emocji. Rozpoznasz swoje emocje, jakie towarzyszą jedzeniu, jakie Tobie towarzyszą od dzieciństwa, czasem przy każdym posiłku. Co zajadasz, kiedy masz kompulsy ? Kiedy sięgasz po słodycze, a potem dopiero się zastanawiasz co zrobiłaś? Podczas tych 2 dni, przygotujemy także posiłki zgodne z zasadami „OdŻywiania z Dziczejemy”. Bez lektyn, wegetariańskie, z udziałem dostępnych w lutym dzikich roślin jadalnych. Zobaczysz jak można smacznie, szybko i atrakcyjnie przygotować posiłki – bez zbóż, warzyw strączkowych i psiankowych, bez mięsa i nabiału. Popracujemy z nawykami, nawykami, które nas odżywią i wzmocnią ! Sprawią, że jedzenie będzie radością, będziesz jeść do woli, to co Ci służy. Oczywiście najpierw poznasz swoje nawyki nawyki, i będziesz miała okazję uwolnić emocje z nimi związane. Na moje autorskie połączenie, w wersji wegetariańskiej, żywienia opisanego przed dr Stevena Grundy w książce Roślinne kłamstwo, nazywanego dietą bez lektyn – z lekkim, łatwym i przyjemnym wprowadzeniem dzikich roślin jadalnych do swojej kuchni. Żywienie to ma wysoki potencjał przeciwzapalny, wspiera odżywienie i detoksykacje w łatwy sposób, bez ograniczeń ilościowych. Plan warsztatów: Podstawy pracy z emocjami Rozpoznanie emocji związanych z jedzeniem Poznanie zasad OdŻywiania z Dziczejemy Warsztaty kulinarne i wspólne przygotowanie posiłków Spacer botaniczny z rozpoznawaniem dzikich roślin jadalnych Czas trwania warsztatów Sobota 17.02 – 10 – 19.00 Niedziela 18.02 – 9.00 – 17.00 Inwestycja – 880 zł ( cena nie obejmuje noclegu – noclegi są dostępne w pobliskich agroturystykach – damy kontakt ) W cenie posiłki – późne śniadanie na rozpoczęcie warsztatów, obiad, kolacja w sobotę oraz śniadanie i obiad w niedzielę – oraz przekąski i napoje. Uwolnisz emocje związane z jedzeniem, odżywianiem i zajadaniem problemów. Poznasz siebie lepiej i odkryjesz nowe smaki w kuchni. Zaliczka 380 zł lub całość Płatność końcowa przelewem do 15.02. lub gotówką na warsztatach.

Emocje żywienia – żywienie emocji 17-18.02.2024

Unikalny warsztat na którym poznasz swoje nawyki żywieniowe, z punktu widzenia emocji. Rozpoznasz swoje emocje,  jakie towarzyszą jedzeniu, jakie Tobie towarzyszą od dzieciństwa, czasem przy każdym posiłku.

Co zajadasz, kiedy masz  kompulsy ? Kiedy sięgasz po słodycze, a potem dopiero się zastanawiasz co zrobiłaś?

Podczas tych 2 dni, przygotujemy także posiłki zgodne z zasadami „OdŻywiania z Dziczejemy”. Bez lektyn, wegetariańskie, z udziałem dostępnych w lutym dzikich roślin jadalnych. Zobaczysz jak można smacznie, szybko i atrakcyjnie przygotować posiłki – bez zbóż, warzyw strączkowych i psiankowych, bez mięsa i nabiału.

Popracujemy z nawykami, nawykami, które nas odżywią i wzmocnią ! Sprawią, że jedzenie będzie radością, będziesz jeść do woli, to co Ci służy.

Oczywiście najpierw poznasz swoje nawyki nawyki, i będziesz miała okazję uwolnić emocje z nimi związane.

Na moje autorskie połączenie, w wersji wegetariańskiej, żywienia opisanego przed dr Stevena Grundy w książce Roślinne kłamstwo, nazywanego dietą bez lektyn – z lekkim, łatwym i przyjemnym wprowadzeniem dzikich roślin jadalnych do swojej kuchni.

Żywienie to ma wysoki potencjał przeciwzapalny, wspiera odżywienie i detoksykacje w łatwy sposób, bez ograniczeń ilościowych.

Plan warsztatów:

Podstawy pracy z emocjami

Rozpoznanie emocji związanych z jedzeniem

Poznanie zasad OdŻywiania z Dziczejemy

Warsztaty kulinarne i wspólne przygotowanie posiłków

Spacer botaniczny z rozpoznawaniem dzikich roślin jadalnych

Czas trwania warsztatów

Sobota 17.02 – 10 – 19.00

Niedziela 18.02 – 9.00 – 17.00

Inwestycja – 880 zł

( cena nie obejmuje noclegu – noclegi są dostępne w pobliskich agroturystykach – damy kontakt )

W cenie posiłki – późne śniadanie na rozpoczęcie warsztatów, obiad, kolacja w sobotę oraz  śniadanie i obiad w niedzielę  – oraz przekąski i napoje.

Uwolnisz emocje związane z jedzeniem, odżywianiem i zajadaniem problemów.

Poznasz siebie lepiej i odkryjesz nowe smaki w kuchni.

Zaliczka 380 zł lub całość

Płatność końcowa przelewem do 15.02. lub  gotówką na warsztatach.