EMOCJE ZYWIENIA ZYWIENIE EMOCJI

Emocje żywienia – żywienie emocji 17-18.02.2024

Unikalny warsztat na którym poznasz swoje nawyki żywieniowe, z punktu widzenia emocji. Rozpoznasz swoje emocje,  jakie towarzyszą jedzeniu, jakie Tobie towarzyszą od dzieciństwa, czasem przy każdym posiłku.
Co zajadasz, kiedy masz  kompulsy ? Kiedy sięgasz po słodycze, a potem dopiero się zastanawiasz co zrobiłaś?
 
 
Podczas tych 2 dni, przygotujemy także posiłki zgodne z zasadami „OdŻywiania z Dziczejemy”. Bez lektyn, wegetariańskie, z udziałem dostępnych w lutym dzikich roślin jadalnych. Zobaczysz jak można smacznie, szybko i atrakcyjnie przygotować posiłki – bez zbóż, warzyw strączkowych i psiankowych, bez mięsa i nabiału.
 
Popracujemy z nawykami, nawykami, które nas odżywią i wzmocnią ! Sprawią, że jedzenie będzie radością, będziesz jeść do woli, to co Ci służy.
Oczywiście najpierw poznasz swoje nawyki nawyki, i będziesz miała okazję uwolnić emocje z nimi związane.
 
 
Na moje autorskie połączenie, w wersji wegetariańskiej, żywienia opisanego przed dr Stevena Grundy w książce Roślinne kłamstwo, nazywanego dietą bez lektyn – z lekkim, łatwym i przyjemnym wprowadzeniem dzikich roślin jadalnych do swojej kuchni.
Żywienie to ma wysoki potencjał przeciwzapalny, wspiera odżywienie i detoksykacje w łatwy sposób, bez ograniczeń ilościowych.
 
Plan warsztatów:
Podstawy pracy z emocjami
Rozpoznanie emocji związanych z jedzeniem
Poznanie zasad OdŻywiania z Dziczejemy
Warsztaty kulinarne i wspólne przygotowanie posiłków
Spacer botaniczny z rozpoznawaniem dzikich roślin jadalnych
 
Czas trwania warsztatów
Sobota 17.02 – 10 – 19.00
Niedziela 18.02 – 9.00 – 17.00
 
 
Inwestycja – 880 zł
( cena nie obejmuje noclegu – noclegi są dostępne w pobliskich agroturystykach – damy kontakt )
W cenie posiłki – późne śniadanie na rozpoczęcie warsztatów, obiad, kolacja w sobotę oraz  śniadanie i obiad w niedzielę  – oraz przekąski i napoje.
 
 
Uwolnisz emocje związane z jedzeniem, odżywianiem i zajadaniem problemów.
Poznasz siebie lepiej i odkryjesz nowe smaki w kuchni.
 
Zaliczka 380 zł lub całość
Płatność końcowa przelewem do 15.02. lub  gotówką na warsztatach.

Dodaj komentarz