Nie masz pomysłu na dania Wielkanocne, nie chcesz wydać majątku na potrawy?
Możesz wrócić do stosowania dzikich roślin jadalnych, które możesz sam pozyskać, bez dodatkowych kosztów – podczas spaceru po lesie.
Zobacz jak możesz zrobić prawdziwy kiszony barszcz, jak robili nasi przodkowie.
Zapraszam do odsłuchu wystąpienia w @Pytanienaśniadanie oraz zapraszam w piątek 29.03.2024 o godz. 20:00 na webinar o dzikich roślinach jadalnych i ich wykorzystaniu nie tylko na Wielkanocnym stole.
Zapraszam 29.03.2024 o godz. 20:00 na webinar o dzikich roślinach jadalnych które możesz wykorzystać na stole Wielkanocnym.
Zaskocz swoich bliskich zapomnianymi dzikimi daniami naszych przodków.
Odkrywaj razem ze mną sekrety dzikiej kuchni i ziołoznawstwa na kanale DziczeJemy. Zapisz się, aby być na bieżąco z nowościami kulinarnej przygody z roślinami jadalnymi i naturalnymi metodami zdrowego życia. Smacznej podróży życia pełnej zielonych inspiracji!