Wiesz, że wokół Ciebie rosną rośliny, które możesz jeść, leczyć nimi organizm i przetwarzać na różne sposoby. Ale co z tego, jeśli brakuje Ci wiedzy i umiejętności potrzebnych, by to robić?
Podczas warsztatów ze mną nauczysz się, jak przełożyć teorię na praktykę i na własnej skórze poczujesz, jak dzika kuchnia zmienia życie.
Jest to 1 z 5 zjazdów Dzikiej Kuchni, zaprojektowanych tak, aby w pełni poznać cykl życia roślin i ich zastosowania. Każdy zjazd dostosowany jest do specyfiki danej pory roku, abyś mogła nauczyć się, jak wykorzystywać rośliny dostępne tu i teraz.
To Twój pierwszy krok w stronę niezależności żywieniowej.
Już w kwietniu nauczę Cię…
🌿 Masz ogromną wiedzę o roślinach, ale nie wiesz, jak ją przekuć w praktykę?
🌿 Chcesz wykorzystywać dzikie rośliny w kuchni, ale boisz się, że zrobisz to źle?
🌿 Masz dosyć patrzenia na rośliny tylko w teorii – chcesz w końcu poczuć ich smak, zapach i działanie na własnej skórze?
🌿 Przeraża Cię wizja utraty dostępu do pełnowartościowej żywności – chcesz umieć pozyskiwać ją samodzielnie?
🌿 Czujesz, że natura ma więcej do zaoferowania, ale nie masz pewności, jak sięgnąć po jej dary?
Cena obejmuje:
Termin 5-6.04.2025
Nie przegap tej wyjątkowej okazji, aby zgłębić tajniki dzikiej kuchni! 🌿
Nazywam się Justyna Pargieła i jestem pełną pasji zielarką oraz fitoterapeutką. Moja podróż z roślinami rozpoczęła się na Uniwersytecie Rzeszowskim, gdzie zgłębiłam tajniki ziołoznawstwa. Od lat zdobywam wiedzę zielarską, u najlepszych polskich profesorów i doktorów związanych z ziołami.
Można mnie określać wieloma słowami: psychodietetyczka, wykładowczyni, ziołoznawczyni, naturoterapeutka, zielarka, a nawet pisarka! Od kilku lat dzielę się swoją wiedzą, prowadząc warsztaty, pisząc artykuły i występując jako ekspertka w programach telewizyjnych. Jeśli chcesz odkryć tajemnice dzikich roślin, poznać ich lecznicze moce i dowiedzieć się, jak włączyć je do swojego życia – zapraszam do wspólnej podróży!
Projekt i wykonanie jmalinowska.pl w ramach VirtualCollab