Jesteś gotowy na kuliarne odkrycia? Dołącz do społeczności miłośników natury i zdrowego jedzenia, pobierając tego darmowego ebooka. Te 10 przepisów to okazja do wgłębienia się w tajniki dzikiej kuchni. Przekonaj się sam, jak łatwo można wkomponować naturalne składniki do codziennych posiłków, korzystając z tych smacznych przepisów.
Sprawdź, proszę, teraz skrzynkę e-mail (jeśli nie znajdziesz wiadomości ode mnie w skrzynce odbiorczej - zerknij na folder SPAM) i potwierdź swój zapis do newslettera, a następnie odbierz darmowego ebooka 😉
Jednak moja przygoda z roślinami zbieranymi z dzikich stanów zaczęła się od ich jedzenia jako warzyw, i to jest nieustająco moja największa pasja. Dzielę się tutaj z Wami moją ziołową i kulinarną przygodą życia. Zapraszam Cię do mojego świata.
A także artykuł na blogu mojej przyjaciółki Agaty Majcher
Nie chcemy być dzicy, biedni i na wojnie
Justyna Pargieła
COPYRIGHT © 2024. DZICZEJEMY | Wdrożone przez Joannę Malinowską w ramach VirtualCollab