A wiesz, że zamiast iść po zieleninę do warzywniaka, możesz zerwać to co dziko rośnie za Twoim płotem?
I to całkiem za darmo!

Tylko musisz wiedzieć, co, kiedy i jak to przyrządzić.

Odkryj smaki natury i zakochaj się w dzikiej kuchni!

Przygotowałam dla Ciebie wyjątkowy zbiór przepisów, w którym znajdziesz 10 prostych, ale wyjątkowo smacznych przepisów na sałatki ze składnikami z dzikiej kuchni. Odkryj, jak w łatwy sposób wkomponować naturalne składniki w codzienne posiłki i ciesz się ich zdrowotnymi właściwościami oraz niepowtarzalnym smakiem.

Odtwórz film na temat Justyna Pargiela kod emocji

Rozpocznij swoją podróż kulinarną w harmonii z naturą!

W ebooku znajdziesz przepisy m.in. z liśćmi lipy oraz mniszkiem lekarskim, z dodatkowymi notami edukacyjnymi na temat ich właściwości zdrowotnych.

ebook - 10 najprostszych surówek z dzikiej kuchni

Dlaczego warto?

Jesteś gotowy na kuliarne odkrycia? Dołącz do społeczności miłośników natury i zdrowego jedzenia, pobierając tego darmowego ebooka. Te 10 przepisów to okazja do wgłębienia się w tajniki dzikiej kuchni. Przekonaj się sam, jak łatwo można wkomponować naturalne składniki do codziennych posiłków, korzystając z tych smacznych przepisów.

Kilka słów o mnie

Jestem zielarzem-fitoterapeutą i naturopatą.

Kocham zioła, stosuję je na co dzień i od lat poznaję.

Jednak moja przygoda z roślinami zbieranymi z dzikich stanów zaczęła się od ich jedzenia jako warzyw, i to jest nieustająco moja największa pasja. Dzielę się tutaj z Wami moją ziołową i kulinarną przygodą życia. Zapraszam Cię do mojego świata.

A także artykuł na blogu mojej przyjaciółki Agaty Majcher

Nie chcemy być dzicy, biedni i na wojnie

Justyna Pargieła

Made in świętokrzyskie

COPYRIGHT © 2024. DZICZEJEMY | Wdrożone przez Joannę Malinowską w ramach VirtualCollab